25 Jaar

Hoera! De Drvkkery is jarig !


Zaterdag 28 mei 1998 openden we voor het eerst de deuren van ons monumentale pand aan de Markt. En nu, 25 jaar later, vieren we ons zilveren jubileum.

Nog elke dag staan we met liefde voor je klaar om je te verrassen met de mooiste verhalen, heerlijke gerechten en unieke cadeaus. Als culturele huiskamer van Middelburg zijn we trots op onze plek in deze mooie stad. 

Het komende jaar zal dan ook in het teken staan van het 25-jarig bestaan, en 27 mei zullen wij dit groots en meeslepend vieren in de winkel!

Appeltaart 25

Ook in de Brasserie is het feest!

Alleen deze zaterdag 27 mei geniet je in de Brasserie van onze wereldberoemde Appeltaart voor maar € 2,50

 

En de Retro lunchspecial voor maar € 13,50
Quesadilla’s gevuld met spinazie,
cheddarkaas, Jalapeno, tomaat, rode ui en puntpaprika. Ananas-mais salsa en avocado!

Dwaalspel

Wie jarig is trakteert

Uren door de winkel struinen, alle kaften lezen, muziek luister, cadeau shoppen en genieten van bijzondere smaken in de Brasserie. Alleen 27 mei krijg je het enige echte Drvkkery Dwaalspel cadeau! Een uniek bordspel waarmee je thuis ook heerlijk kunt dwalen door de winkel.
 

Programma op ons 25 jarig jubileum

Champagne Charlie

10.00 uur: Swing mee met Champagne Charlie

Rechtstreeks uit de Nederlandse Blues Hall of Fame komt de band Champagne Charlie, na hun afscheid van afgelopen maart, nog één keer samen voor ons jubileum! Deze Blues- en rootsband viert dit jaar zijn vijfendertigjarige bestaan. Veel variatie, speelplezier en gevoel voor traditie klinkt door in de doorleefde muziek van deze unieke band. “Champagne Charlie is the name, good time music is the game!”

Schminken

11:30-15:00 uur: Jij bent mijn canvas!

Vlieg jij weg als een paradijsvogel of kruip je weg als een spinnetje in haar web. Geniet van verse nectar als een echte vlinder of ben jij liever de bloem waarop ze neerdaalt. Knuffel als een teddybeer of scherp je klauwen als een heuse cheeta. Of ben jij een echte dromer die altijd met het hoofd in de wolken is? Laat je schminken op de kinderboekenafdeling!

MEN

15.30 uur: MEN laat je Rocken tot je Sokken!

De band MEN komt de muziekafdeling op z’n kop zetten en maakt het feest compleet. Al eerder was MEN te gast op de afdeling met een fantastisch akoestisch optreden, ook speelde de band afgelopen Koningsdag de Middelburgse Markt plat met een indrukwekkende rock-set. Een frisse jonge band die je niet mag missen!