Retourneringen tickets n.a.v. Corona-virus

In verband met de landelijk aangescherpte maatregelen m.b.t. het coronavirus gaan verschillende concerten en lezingen waar de Drvkkery tickets voor verkoopt niet door. Sommige organisatoren gaan op zoek naar een alternatieve datum, waarbij uw ticket geldig blijft. Anderen annuleren het definitief. De communicatie hierover verloopt via de organisaties zelf. Wilt u uw ticket retourneren? Dan kan dat via de Drvkkery.

Kocht u een E-ticket via de website?

  • In het geval van een definitief geannuleerde activiteit zonder alternatieve datum wordt het aankoopbedrag door ons teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de kaartjes kocht. U hoeft in dit geval zelf geen actie te ondernemen.

 

  • Geeft de organisatie aan dat er een alternatieve datum wordt gezocht (met geldigheid van uw tickets) storten wij niet automatisch terug. U kunt wel zelf bij ons aangeven dat u uw ticket wil retourneren via tickets@drukkerijmiddelburg.nl (o.v.v. uw achternaam, naam activiteit en het transactienummer). 

Kocht u een kaartje in de winkel?

Dan kunt u uw ticket(s) inleveren aan de voorste balie van de Drvkkery of een mail sturen naar tickets@drukkerijmiddelburg.nl (o.v.v. uw achternaam, naam activiteit en het transactienummer).

Uw volledige aankoopbedrag wordt door de Drvkkery naar uw rekening overgemaakt. Contante terugbetaling uit de kassa is helaas niet mogelijk i.v.m. het hoge aantal aanvragen.

Wij vragen uw begrip voor de langere transactietijd

Omdat wij te maken hebben met een groot aantal geannuleerde activiteiten kan het wat langer duren voordat uw aankoopbedrag is overgemaakt. Wij vragen uw begrip in deze bijzondere omstandigheden. 

Wie brengt mij op de hoogte in het geval van een annulering?

De communicatie rondom eventuele annuleringen verloopt via de organiserende partijen. Sommigen van hen zullen communiceren dat er een vervangende datum komt (met behoud van geldigheid ticket) waar anderen u direct naar de Drvkkery zullen verwijzen.

Op de websites van onze partners vindt u contactinformatie.

Zeeuwse Concertzaal: www.zeeuwseconcertzaal.nl
De Oostkerk: www.oostkerk.nl
Theaterproductiehuis Zeelandia: www.theaterzeelandia.nl
Muziek Podium Zeeland: www.muziekpodiumzeeland.nl
Minitheater: www.middelburgsminitheater.nl
Zeeuws Orkest: www.zeeuwsorkest.nl