Bakken zonder gluten

Emmelou Green | 2019 | Hardback | Nederlands
Niet op voorraad
Op voorraad
€ 24,99

Beschrijving

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel. Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst). Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Emmelou Green
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bindwijze / format Hardback
Verschenen op 31-01-2019
ISBN / EAN 9789461317148
Taal Nederlands
Gewicht 856 g
Hoogte 248 mm
Breedte 176 mm
Dikte 25 mm