BookTalk | De BookTok-boekenclub van de Drvkkery

Welkom bij BookTalk, de boekenclub van de Drvkkery die speciaal is gewijd aan de meest besproken en geliefde boeken van BookTok!

We willen graag onze liefde voor YA en NA boeken met jullie delen en organiseren daarom op donderdag 23 mei onze allereerste editie van BookTalk. Lees samen met ons het boek ‘The Reappearance of Rachel Price’ en kom gezellig in de winkel, onder het genot van een hapje en drankje, kletsen met andere BookTok-fans over dit boek. Het boek kan je zowel in het Engels als Nederlands lezen. Jongeren en iedereen die zich nog jong voelt, mogen aanschuiven. Er is plek voor 12 lezers en vol = vol. Let op: zorg ervoor dat je het boek van te voren hebt gelezen!

Informatie

Datum donderdag 23 mei 2024
Tijd 19:30 - 20:30
Locatie Boekhandel de Drvkkery
Prijs 2,50
  Reserveer hier een ticket
booktalk
BOOKTALK

BookTalk

Onze boekenclub brengt lezers samen om de meest viral boeken van BookTok te ontdekken en te bespreken. Van ontroerende romans tot spannende thrillers en van inspirerende fantasy tot sci-fi verhalen; er is voor ieder wat wils. Reserveer een ticket en laat je meevoeren door de verhalen die de wereld veroveren op BookTok!

boek

Over 'The Reappearance of Rachel Price'

Zestien jaar geleden verdween Rachel Price. Haar toen tweejarige dochter Bel Price was de enige getuige. Ze heeft aan deze ingrijpende gebeurtenis geen herinneringen en ze leeft sindsdien in de schaduw van deze mysterieuze verdwijning. Rachel Price is weg, waarschijnlijk dood, en Bel zou het liefst willen dat iedereen gewoon verder gaat met leven.De zaak wordt plotseling weer relevant als de familie Price instemt met een true crime-documentaire. En dan gebeurt wat al die tijd onmogelijk had geleken: Rachel Price keert terug. Bels leven zal nooit meer normaal zijn.

Haar moeder vertelt een ongelooflijk verhaal over wat haar is overkomen. Letterlijk ongelooflijk, want Bel weet zeker dat Rachel niet de waarheid spreekt. Maar als Rachel liegt, waar heeft ze dan al die tijd gezeten? En belangrijker nog: zou ze gevaarlijk kunnen zijn? Terwijl de camera’s nog draaien, probeert Bel de waarheid over haar moeder te achterhalen en erachter te komen waarom Rachel werkelijk is teruggekeerd uit de dood.