Boekpresentatie Mark de Groot

Kinderboekenauteur Mark de Groot presenteert zijn eerste kinderboek Het zoekavontuur van Geenhoorn op vrijdag 7 februari in de Drvkkery. Het zoekavontuur van Geenhoorn is een boek voor kinderen van 7 tot 11 jaar oud. De inloop is om 15:45u, de presentatie duurt tot 17:00u.

Het zoekavontuur van Geenhoorn
Als het waait in je hart, moet je erop uit

Geenhoorn weet niet waar hij thuishoort. Hij is anders dan de eenhoorns in zijn dorp. Is hij de enige eenhoorn zonder hoorn? Hij trekt het uitgestrekte woud in en gaat op zoek. Onderweg ontmoet hij Neekhoorn en Spronkhaan, zij reizen met hem mee. Er zijn veel gevaren onderweg, meer dan Geenhoorn van tevoren heeft bedacht en de zwarte kat heeft voorspeld. Hij weet niet dat Kwaadwilg in het woud woont. En ook niet dat in het Labyrinth een wezen schuilgaat dat donkerder is dan een donderwolk… Maar met een beetje eenhoornlef kom je een heel eind en kan je zelfs een held zijn. Vraag dat maar aan Keeva.

Over de auteur

Mark de Groot (1974) is naast een bevlogen docent Engels ook schrijver voor volwassenen en kinderen. Hij gelooft in het aloude adagium: een schrijver word je niet, een schrijver ben je, altijd. Eerder publiceerde hij het korte verhaal Tijd en Wereld in de verhalenbundel Rafels, tevens bij Godijn Publishing. In 2020 zullen er meerdere verhalen verschijnen. Mark de Groot woont in Middelburg samen met zijn vrouw en dochter.

Informatie

Datum vrijdag 07 februari 2020
Tijd 15:45 - 17:00
Locatie de Drvkkery
Prijs Vrije toegang, gelieve aan te melden
  Bestel een vrijkaartje
Mark de Groot