De bijbel van de Nederlandse keuken

Janneke Vreugdenhil | 2020 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 33,99

Beschrijving

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Janneke Vreugdenhil
Uitgeverij Overamstel Uitgevers
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 12-10-2020
ISBN / EAN 9789048847341
Taal Nederlands
Gewicht 1231 g
Hoogte 218 mm
Breedte 162 mm
Dikte 45 mm