De bijbel van de Nederlandse keuken
Janneke Vreugdenhil |
2020 |
Harde kaft |
Nederlands
Beschrijving
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Lees meer
Lees minder
Details product
Door (auteur) | Janneke Vreugdenhil |
Uitgeverij | Overamstel Uitgevers |
Bindwijze / format | Harde kaft |
Verschenen op | 12-10-2020 |
ISBN / EAN | 9789048847341 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 1231 g |
Hoogte | 218 mm |
Breedte | 162 mm |
Dikte | 45 mm |