De drie misdaden van Arsène Lupin

Maurice Leblanc | Arsène Lupin | 2021 | Paperback / softback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 15,00

Beschrijving

Na de gebeurtenissen in 813 #1 - Het dubbelleven van Arsène Lupin, vindt Lupin zichzelf opgesloten in de gevangenis. Bijna geheel afgesloten van contact met de buitenwereld moet hij zichzelf vrijwaren van de moorden waarvan hij wordt beschuldigd. Eén ding is duidelijk: hij moet op zoek naar ‘de man in het zwart’. Maar wie is deze mysterieuze figuur? En welke motieven gaan er schuil achter zijn moorden? Niet eerder trof Lupin een tegenstander die net zo gewiekst is als hijzelf, maar ook een tegenstander die bruut geweld niet schuwt en Lupin, voor het eerst, werkelijk angst aanjaagt.

Maurice Leblanc (Rouen, 1864 – Perpignan, 1941) schreef zijn eerste verhaal over Arsène Lupin in 1905 voor het tijdschrift Je sais tout. Lupin was het Franse antwoord op Sherlock Holmes en onmiddellijk een groot succes. Een nieuwe held was geboren. Maar liefst 21 boeken volgden. Arsène Lupin groeide uit tot een van Frankrijks meest geliefde personages.

In de pers:
‘In volle vaart, zoals gewoonlijk bij Leblanc, volgen de verwikkelingen elkaar op. Personages worden in een paar pennenstreken neergezet zodat je meteen weet met wie je te maken hebt. [...] Leblanc laat zien dat hij in staat is tot meer diepgang.’ - De Volkskrant over 813 #1
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Maurice Leblanc
Uitgeverij Uitgeverij Oevers
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 22-11-2021
ISBN / EAN 9789492068644
Taal Nederlands
Gewicht 262 g
Hoogte 182 mm
Breedte 116 mm
Dikte 23 mm