De lijst

Marelle Boersma | 2023 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 21,99

Beschrijving

Erin werkt als archeologe in Naturalis in Leiden. Ze vindt niets fijner dan aan de hand van oude botten de geschiedenis te laten herleven. Het leven lijkt haar toe te lachen, helemaal nu ze zich net verloofd heeft.

Charlotte is patissier in Orleans. Taarten zijn haar passie en ze heeft het ambacht van banketbakker zo onder de knie dat ze mag meedoen aan de belangrijkste wedstrijd op haar vakgebied.

In Milaan tekent Max de mooiste jurk uit zijn werkend leven als modeontwerper. Hij hoopt dat deze jurk het spektakelstuk zal zijn op de catwalk bij de komende fashionweek en dat de hele modewereld naar adem zal happen.

Dan wordt Erins geluk ruw verstoord door de plotselinge dood van haar adoptiemoeder. Haar moeder heeft niet de kans gekregen Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zullen zijn...Wat zeggen lezers?

'Een spetterend plot waarvan ik letterlijk een brok in mijn keel kreeg. Heel overtuigend en meeslepend sterk.' ***** Moon Kager, Mustreads

'Een indringend verhaal, het waargebeurde aspect is verschrikkelijk, een boek dat niet weg te leggen is. Een verhaal dat de lezer lang bij zal blijven. ' ***** Wendy Wenning, Vrouwenthrillers

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Marelle Boersma
Uitgeverij De Crime Compagnie
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 05-09-2023
ISBN / EAN 9789461098085
Taal Nederlands
Gewicht 470 g
Hoogte 216 mm
Breedte 137 mm
Dikte 28 mm