De Trip naar de Stip

Alexander Krijger | 2021 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 17,99

Beschrijving

De Trip naar de Stip
Stiekem droomt elke voetbalfan er weleens over: de beslissende penalty nemen in een WK-finale. Voor Thomas Bond wordt deze droom tot zijn eigen stomme verbazing werkelijkheid.
Hoe is het mogelijk dat juist hij, een corpulente bouwvakker van middelbare leeftijd en niet gezegend met ook maar een vleugje voetbaltalent, door KNVB-voorzitter Hubert Maas van de tribune wordt gehaald om in de WK-finale van 2026 in te vallen?
Welke rol speelt de lompe clubvoorzitter Jacob Hendriks, tevens eigenaar van de grootste webwinkel van de Benelux hierin?
En bovenal... zal de stukadoor in zijn vale en veel te kleine shirt erin slagen om de bij leven al legendarische Duitse keeper Bernd Wieskau te passeren?
Doordrenkt van (droge) humor en besprenkeld met subtiel cynisme worden in De Trip naar de Stip de gebeurtenissen beschreven die tot deze bizarre situatie leiden. Gebeurtenissen waarbij onkunde, miscommunicatie, verwarring en toeval een grote rol spelen. Gebeurtenissen waarbij ook overspel, afpersing, onderdrukking en zelfs een dubbele moord om de hoek komen kijken.
Zal Thomas Oranje wereldkampioen maken en Nederland eindelijk van haar trauma van drie verloren WK-finales verlossen?

De Trip naar de Stip zal zowel de voetballiefhebber als de niet-voetballiefhebber van het begin tot -en met- het einde boeien.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Alexander Krijger
Uitgeverij Pumbo.nl B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 20-12-2021
ISBN / EAN 9789090352718
Taal Nederlands
Gewicht 323 g
Hoogte 211 mm
Breedte 149 mm
Dikte 20 mm