De zigeunerbruid

Carmen Mola | Elena Blanco | 2020 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
niet beschikbaar
€ 21,99

Beschrijving

De zigeunerbruid, de eerste thriller van Carmen Mola met hoofdinspecteur Elena Blanco in de hoofdrol, is een gruwelijk spannende thriller voor de lezers van Karin Slaughter en Helen Fields.

In De zigeunerbruid verdwijnt Susana Macaya na haar vrijgezellenfeest. Haar lichaam wordt twee dagen later gevonden, haar tutu doordrenkt met bloed. Even wordt gedacht dat de aanstaande bruid nog leeft, tot blijkt dat het een made is die uit haar oogkas kruipt…

De even kleurrijke als ervaren inspecteur Elena Blanco ontdekt dat Susana’s zus Lara zeven jaar geleden op dezelfde vreselijke wijze aan haar einde kwam, ook op de vooravond van haar huwelijk. De moordenaar van Lara zit momenteel echter zijn straf uit.

Twee gruwelijk vermoorde bruiden, een veroordeelde dader die mogelijk niet de juiste is en een inspecteur die achtervolgt wordt door een diep persoonlijk trauma. De zigeunerbruid is een macabere, bijzonder scherp en snel geschreven literaire thriller van een van de belangrijkste Spaanse thrillerauteurs van dit moment.

‘Heerlijk gruwelen zonder dat het over de top wordt.’ – Vrij Nederland

‘Een ingenieuze thriller.’ – Margriet

‘Aan het einde wordt een klap uitgedeeld die de lezer reikhalzend doet uitzien naar het vervolg.’ – Hebban.nl

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Carmen Mola
Uitgeverij Xander Uitgevers B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 10-11-2020
ISBN / EAN 9789401613279
Taal Nederlands
Gewicht 549 g
Hoogte 216 mm
Breedte 141 mm
Dikte 33 mm