Rustig, zorgeloos en veilig winkelen voor de feestdagen

Met de feestdagen op komst drukken we iedereen op het hart om niet tot het laatste moment te wachten met het kopen van cadeautjes. Voorkom die drukte en zoek in oktober of begin november een rustig moment uit om te winkelen. Of bestel je cadeautjes via onze website.

Arrangementen de Drvkkery

Wanneer is het rustig in de winkel?

Er zijn veel vaste momenten in de week waarop het lekker rustig is in de winkel. Probeer die momenten te benutten voor een zorgeloos bezoek aan de winkel. Bijvoorbeeld:

 • Koopzondagen (13.00 - 17.00 uur)
  Zondag 6 december 
  Zondag 13 december 
  Zondag 20 december 
  Zondag 27 december
  Zondag 3 januari
 • Ma t/m zaterdag tussen 09.30 en 11.00 uur 
   
 • Ma t/m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur
   
 • Op donderdagavond tot 20.00 uur.
De Drvkkery

De stille winkel voor de vroege vogel: maak een afspraak vóór openingstijd!

Komt u in aanloop naar de feestdagen graag eens naar de Drvkkery, maar ziet u het uitgebreide winkelen in deze tijd even niet zitten? Iedere maandagochtend tot 11.00 uur kunt u op afspraak bij ons winkelen in alle rust en ruimte. U kunt op eigen gelegenheid rondkijken tussen alle boeken en cadeaus. Onze collega verwelkomt u met een kopje koffie of thee. Heeft u advies nodig? Wij helpen graag! 

Maak een afspraak 

Onze stille winkel is alleen op afspraak te bezoeken (maandagmorgen). Samen met onze collega maakt u een afspraak tussen 08.30 en 11.00 uur.

Mail naar bestel@drukkerijmiddelburg.nl of bel met 0118 886 805 en wij plannen samen een geschikt moment in.

Thuisbezorgen online bestellen Drvkkery Middelburg

Thuisbezorgen, zelfs met de fiets!

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kunnen wij het ons goed voorstellen dat je toch even liever niet naar de binnenstad komt (of kan komen). Gelukkig kan je je boeken ook gemakkelijk thuis laten bezorgen via de website. 

Thuisbezorging per fiets in Middelburg


We bezorgen je bestelling binnen Middelburg dezelfde dag aan huis per fiets (als je cadeau op voorraad in de winkel ligt). Eventueel voorzien van een cadeaupapiertje of bijpassend kaartje om het helemaal af te maken. Buiten Middelburg is verzenden natuurlijk ook geen probleem, met dank aan de postbode.

Verlanglijstje de Drvkkery Middelburg

Vanaf 16 november: verlanglijstje met inpak- en afhaalservice

Vanaf 16 november kun je bij ons digitaal een verlanglijstje insturen voor de feestdagen. Daarbij kun je onder meer aangeven voor wie de pakjes zijn en welke cadeaupapieren je passend vindt. Ook kunnen we je persoonlijk helpen met het zoeken naar een geschikt cadeau. We pakken je bestelling extra feestelijk in!

Nadat we je pakket hebben ingepakt kun je je cadeautjes:

 • ophalen in de winkel
 • wanneer je liever niet in de winkel komt; ophalen aan de achterkant van de winkel (op afspraak, laad- en losplaats is aanwezig)
 • binnen Middelburg thuis laten bezorgen 

Vanaf 16 november is het formulier op deze pagina te vinden!

Boekhandel Zeeland

Onze voorzorgsmaatregelen voor veilig winkelen

We werken onder andere met spatschermen, een in- en uitgaande route, ontsmettingsmiddelen en een moderne luchtverversingsinstallatie op verse buitenlucht.

Weten wat we nog meer doen? Kijk op www.drukkerijmiddelburg.nl/covid19

Drvkkery Contact

Bel, mail of vraag het op social media!

Voor advies, inspiratie of vragen kun je ons altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via de social media. Zo kunnen we je gericht helpen, net zoals we dat in de winkel doen. Ook in deze tijd staan we helemaal voor je klaar.

Contact

+31 (0)118 - 886 886
info@drukkerijmiddelburg.nl
Instagram
Facebook