Deze feestmaand geen stress?

De Drvkkery staat voor u klaar

“Is het een cadeautje?” Deze vraag wordt dagelijks honderden keren gesteld in de winkel. Als Drvkkery weten we dat veel van onze aankopen als geschenk gekocht worden. Onze inpakkunsten en cadeaupapier zijn dan ook beroemd bij velen. December is de uitgelezen maand om die ervaring in te zetten voor een breed publiek. Hieronder geven we een aantal mogelijkheden om u als zakelijke klant te ontzorgen tijdens de hectische feestdagen. Met onze persoonlijke cadeauservice bent u verzekerd van een geslaagd eindejaarsgeschenk voor iedereen.

Boeken december

Boeken

De perfecte ontspanning tijdens de decemberdrukte: lezen. Heerlijk met een boek op de bank ontspannen geeft rust als niets anders. Maar welk boek past bij wie? Onze boekverkopers hebben jarenlange ervaring in het vinden van een passend boek voor iedereen. Van ijskoude Scandinavische thrillers tot hartverwarmende feelgood ze helpen u graag aan het perfecte boek. Uiteraard ingepakt in ons beroemde cadeaupapier, dus klaar om te geven.

cadeaubonnen december

De Drvkkery cadeaukaart

Al jaren ons bestverkopende geschenk: de Drvkkery cadeaukaart. Met deze kaart kan de ontvanger zelf iets moois uitzoeken in de winkel. Maar ook genieten van koffie met appeltaart of een heerlijke lunch in onze brasserie. De kaart is op te waarderen met een bedrag naar keuze, kan in delen besteed worden en blijft geldig. Desgewenst verzorgen we bij grotere bestellingen een persoonlijke boodschap en voorzien wij de kaart van een feestelijk cadeaupapiertje.

Spellen december

Spellenpakket

Wie feestdagen zegt, zegt bordspellen. Naast boeken hebben wij een breed aanbod van bordspellen die perfect passen als eindejaargeschenk. Een partyspel voor de hele familie of een strategische topper voor een avondvullende ervaring, onze spellenexperts helpen u graag met de beste keuze. De spellen worden ingepakt in cadeaupapier geleverd zodat het gelijk onder de boom of in de zak kan.

U vraagt, wij draaien

Bij de Drvkkery staat persoonlijke aandacht centraal. Wilt u naamstickers, combinatiepakketten, bezorging op locatie? We kijken graag mee naar de mogelijkheden. Als we u kunnen helpen doen we dat met zorg en aandacht. Mocht u dus een verzoek hebben neem gerust contact op met ons.

Contact

Voor al uw vragen of wensen over zakelijke geschenken kunt u contact opnemen met Mariëlle de Werk. Samen met u zal ze de mogelijkheden bespreken en blijft ze in contact tot alles is afgehandeld. Ze is bereikbaar op 0118-886865 of mail via de onderstaande knop