Diner en lezing Pascale Naessens

De Vlaamse Kookboekenauteur Pascale Naessens is op dinsdag 12 november te gast in de Drvkkery voor een lezing én diner. Het diner start om 17.30 uur (meld u uiterlijk 1 november aan).  De lezing start om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Wanneer u niet deelneemt aan het diner kunt u zich apart opgeven voor de lezing.  

De boeken van Pascale Naessens zijn de beste verkochte boeken in België. Ook haar eerste boek draait nog altijd mee aan de top. Ze is intussen het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Een aantal van haar boeken werden inmiddels vertaald in het Engels, Frans, Duits en Chinees. Ze won the Gourmand World Cookbook Award in Parijs en in Beijing.

De kookboeken weerspiegelen haar persoonlijkheid en haar veelzijdige talenten. Ze creëert zelf alle recepten, schrijft de teksten en staat in voor de styling, de vormgeving en de samenstelling van het boek. Haar gerechten serveert ze bovendien in keramiek die ze zelf draait in haar atelier. 

Kaartverkoop diner + lezing

Een ticket voor het diner kost €25,- en is is verkijgbaar in de Drvkkery en via de online ticketverkoop. Met een kaartje voor uw diner heeft u direct toegang tot de lezing. 

Lezing zonder diner

Wanneer u alleen de lezing wil bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via jelmer@drukkerijmiddelburg.nl

Informatie

Datum dinsdag 12 november 2019
Tijd 17:30 - 21:00
Locatie Brasserie
Prijs 25,00
  Bestel een kaartje
Pascale Naessens