Eeuwig goud

Ron Zwerver | 2021 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 19,99

Beschrijving

Eeuwig goud van oud-volleyballer Ron Zwerver is een persoonlijke terugblik op een ongeëvenaarde prestatie. Het is het openhartige verhaal van de beste Nederlandse volleyballers aller tijden.

De weg naar het olympisch goud van de Nederlandse volleyballers in Atlanta 1996 begint ergens midden jaren tachtig. Supertalent Ron Zwerver treedt toe tot een unieke groep uiterst getalenteerde volleyballers die samen trainen in een ambitieuze constructie die bekend zou komen te staan als het Bankrasmodel. Heel Nederland volgt de verrichtingen van de volleyballers. Waar het in ’92 nog misgaat, lukt het in 1996 wel: goud!

De jaren van voorbereiding gaan niet altijd van een leien dakje. Er zijn successen, maar er is ook frictie. Er is talent, maar ook gebrek aan ervaring. Spelers en trainers gaan en komen. In Eeuwig goud blikt Ron Zwerver na 25 jaar terug op wat gezien mag worden als een ongeëvenaarde prestatie.

Openhartig vertelt hij over zijn inzet, zijn twijfels, zijn irritaties en zijn overwinningen. De weg naar het goud was voor hem een leerproces en hij wil nu zijn ervaringen delen met iedereen die ambities heeft.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Ron Zwerver
Uitgeverij Ambo/Anthos B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 28-07-2021
ISBN / EAN 9789026356803
Taal Nederlands
Gewicht 317 g
Hoogte 215 mm
Breedte 136 mm
Dikte 20 mm