Even goede vrienden

Raounak Khaddari | 2023 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 20,00

Beschrijving

‘Waar ter wereld twee mensen elkaar ook ontmoeten, er is altijd kans op vriendschap. Maar wat het eigenlijk is en welke voorwaarden er precies gelden beschrijft Khaddari in dit mooie en moedige boek, waarmee ze de lezer een kijkje in haar hoofd en hart gunt.’ Sinan Can, journalist en programmamaker

Een zoektocht naar hoe vriendschap (niet) werkt

‘De druk van deze vriendschap wil ik niet. Heel veel liefs.’ Met die woorden zette journalist Raounak Khaddari via WhatsApp een punt achter een vriendschap. Sindsdien worstelt ze met vriendschappen en hoe ze zelf een goede vriend moet zijn. Dat leidde tot een zoektocht naar deze meest ondergewaardeerde relatievorm.

Aan de hand van de filosofie, wetenschap, geschiedenis en persoonlijke verhalen van verschillende mensen, ontdekt ze waarom vriendschappen onmisbaar zijn. En gaandeweg vindt ze antwoorden op vragen als: Hoe onderhoud je vriendschap pen? Waarom worden vrienden steeds belangrijker in onze moderne levens? En doe je er goed aan een vriendschap zo expliciet uit te maken als Khaddari deed, of had ze dat met de kennis van nu anders gedaan?

Raounak Khaddari is verslaggever en journalist bij Het Parool, waar ze over onderwijs en jongeren schrijft, en presentator van de ochtendshow Vroeg! van BNNVARA op NPO Radio 1.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Raounak Khaddari
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 25-04-2023
ISBN / EAN 9789000384396
Taal Nederlands
Gewicht 318 g
Hoogte 215 mm
Breedte 140 mm
Dikte 20 mm