Expositie Letterheads

Van 8 november tot en met 27 december is de exposite Letterheads van Huub Smits te zien bij ons in de winkel. De zelfportretten van David Bowie, Vincent van Gogh, Rembrandt, Jheronimus Bosch en Charley Toorop zijn te spotten tussen de letters op het papier. De prints van deze werken zijn bij ons te koop!

Over Letterheads

Met de afwrijfletters uit de reclamestudio van zijn vader, wrijft Huub Smits één voor één de letters op het papier. Zo begon het met Jheronimus Bosch, later komen daar de andere zelfportretten er nog bij. De Letterheads van David Bowie zijn op verzoek van een Amsterdamse gallerij gemaakt voor een tribute-expositie van de zanger. 

 

Over Huub Smits

Huub Smits is een zelfstandige foto- en typografisch beeldmaker, werkend onder de naam fototypo. Smits is opgegroeit in een omgeving vol inspirerende lettervormen. Na de studies Industriële Vormgeving en Grafische Vormgeving, besloot hij les te geven. 

Tegenwoordig fotografeert hij voornamelijk interieurs, maar geeft ook ansichten, posters en kalenders van zijn cityscapes uit. 

Informatie

Datum dinsdag 09 november 2021
maandag 27 december 2021
Tijd 09:30 - 18:00
Locatie De Drvkkery
Prijs Vrij te bezichtigen
Letterheads promo