Fermenteren

Fern Green | 2020 | Harde kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 15,99

Beschrijving

Fermenteren heeft een comeback gemaakt - en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond en extra lekker! Door producten te fermenteren verleng je namelijk niet alleen de houdbaarheid, maar verbeter je ook de smaak van groenten en fruit. Win-win-win!

In het frisse kookboek 'Fermenteren' leer je alles over verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.

'Fermenteren' is een boek in de 'Supergroen'-serie, een lekker toegankelijke culi- en lifestylereeks waarin telkens één gezond thema centraal staat. Van natuurlijke parfums tot groene smoothies en van gezonde thee tot fermenteren: met deze handzame gidsen als leidraad maak je je leven in no time... inderdaad: supergroen!

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Fern Green
Uitgeverij Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 12-03-2020
ISBN / EAN 9789023016335
Taal Nederlands
Gewicht 500 g
Hoogte 214 mm
Breedte 148 mm
Dikte 23 mm