Fietstocht met gids Middelburg & Walcheren

Ontdek Walcheren op de fiets! Tijdens de fietstochten Maritieme Historie & Slag om de Schelde en Middelburg, Veere & de Zeeuwse Delta maakt u onder begeleiding van een gids een prachtige tocht over het eiland Walcheren.

Fietstocht Middelburg Veere Walcheren

Middelburg, Veere & de Zeeuwse Delta

U fietst door de monumentale binnenstad van Middelburg en door het schilderachtige Veere. U ziet en voelt het rijke verleden nog nazinderen. U toert over mooie groen omzoomde binnenwegen, door bos en natuurgebieden, langs akker en weiland.

Aan de oever van het Veerse Meer hoort u over de Deltawerken. Een tocht met voor elk wat wils!

Fietstocht naar Vlissingen met gids

Maritieme Historie & Slag om de Schelde

U fietst door de monumentale binnenstad van Middelburg, over de robuuste zeedijk en boulevard van Vlissingen, langs het water en het bunkerpad. Bij karakteristieke punten hoort u verhalen van het roemrijke Zeeuwse maritieme verleden.

Daarnaast is er aandacht voor 75 jaar vrijheid na de Tweede WO met de ‘Slag om de rivier de Schelde’ en de impact die de oorlog heeft gehad in beide steden en op het schiereiland Walcheren. 

Tourist Info Middelburg

Praktische informatie

Duur en afstand
De fietstochten bedragen zo'n 25 kilometer en duren circa 2,5 uur.

Eigen benodigdheden
U toert op uw eigen fiets. U doet er goed aan om drinken mee te nemen en eventueel regenkleding. Een fiets met versnelling is raadzaam i.v.m. de soms stevige Zeeuwse wind. En zorg voor wat eten en drinken in de rugzak!

Kinderen
Deze fietstocht is geschikt voor kinderen van ca. 12 jaar (en naar eigen inschatting van het trapvermogen van uw dochter en/of zoon)

Reserveren & informeren

Wij organiseren deze activiteit op aanvraag. Neem contact op via mail of bel +31 (0)118 - 674 300

Tourist Info Middelburg

Meer manieren om de omgeving te ontdekken

Kijk ook eens naar onze andere activiteiten met gids:

Locatie Tourist Info Middelburg

Tourist Info Middelburg is gevestigd in boekhandel de Drvkkery op de Markt in Middelburg, schuin tegenover het stadhuis. U herkent ons direct aan de grote glazen gevel.

Markt 51, Middelburg
+31 (0)118 - 674 300
info@touristinfomiddelburg.nl