Frénk van der Linden & Josephine Rombouts

Op donderdag 30 september sluiten Frénk van der Linden en Josephine Rombouts de literaire serie 'Zeevonken' af in de Oostkerk met een tweegesprek. Muziek is er van pianist Jakko Lamfers.

* Corona-toegangsbewijs *

Dit evenement wordt georganiseerd met inachtneming van alle actuele maatregelen vanuit de overheid i.v.m. Covid-19. Bezoekers ouder dan 12 jaar hebben naast hun ticket een identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs nodig (volledige vaccinatie, negatieve sneltestuitslag of herstelbewijs).
U leest er hier meer over


Frénk van der Linden

Frénk van der Linden (1957) geldt als één van de beste interviewers in Nederland. In 2021 schreef hij de roman En altijd maar verlangen. De vader en moeder van journalist Frénk van der Linden wisselden in de veertig jaren die volgde op hun bittere scheiding geen woord meer met elkaar. Toen zij beiden waren overleden, dacht Frénk het boek dicht te kunnen slaan – maar er kwam juist een boek bij. In even innige als indringende brieven legt hij zijn ouders vragen voor die hij (nota bene interviewer) nooit durfde te stellen. Vragen over liefde, haat en onvervulde verlangens.

Josephine Rombouts

Josephine Rombouts (1971) studeerde kunstgeschiedenis en Nederlands. Vijf jaar woonde ze met haar gezin in de Schotse Hooglanden, waar ze op een kasteel werkte. Over Cliffrock Castle schreef ze drie zeer goed ontvangen boeken. Josephine Rombouts is tevens columnist, onder meer voor NRC Handelsblad.

Jacco Lamfers

Jacco Lamfers werkte als pianist en docent aan het Royal Conservatoire of Scotland in Glasgow. Zijn vrouw Josephine Rombouts werkte op een kasteel en schreef daar boeken over: de Cliffrock Castle-reeks. De Hooglanden inspireerden Lamfers tot het schrijven van Streams Full of Stars voor piano solo.

Informatie

Datum donderdag 30 september 2021
Tijd 20:00 - 22:00
Locatie Oostkerk
Prijs € 15,-
  Bestel tickets
Frénk van der Linden & Josephine Rombouts