e-book
Gareth Bale
Gareth Bale

Gareth Bale

Frank Worrall | 2014 | Digital download | Nederlands
Wordt aangeleverd als digitale download

Let op Het is technisch niet mogelijk om een e-book te retourneren. Om die reden kunnen wij geen geld retour geven, tenzij het bestand aantoonbaar beschadigd is.

€ 4,99

Beschrijving

Gareth Bale. De verlegen jongen uit Wales. Hij beheerste het nieuws de afgelopen zomer. Zou hij werkelijk voor een record bedrag verkocht worden aan De Koninklijke uit Madrid? Het leek erop dat hij het eeuwige talent zou blijven, maar na vijf onopvallende jaren in Engeland bij Tottenham Hotspur speelde hij zichzelf het zesde jaar in de kijker, en met succes. Hij ver huisde voor het absolute recordbedrag van honderd miljoen euro naar het Spaanse Real Madrid. Zoveel aandacht heeft een transfer nog nooit gekregen. Zelfs Geert Wilders stelde Kamervragen over dit bedrag. Intussen zal Bale gewoon doorgaan met wat hij als geen ander zo goed kan: doelpunten maken.

Frank Worrall werkt als sportjournalist voor alle grote Britse kranten. Als biograaf heeft hij al meerdere bestsellers op zijn naam staan en hij werd al `Britains number one sports bio grapher genoemd. Hoewel hij ook over veel andere sporten schrijft, blijft het schrijven over voetbal zijn grootste passie.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Frank Worrall
Uitgeverij Overamstel Uitgevers
Bindwijze / format Digital download
Verschenen op 25-02-2014
ISBN / EAN 9789048819843
Taal Nederlands