Gevangen in een kille omgeving

Ad Monitus | 2015 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
niet beschikbaar
€ 19,95

Beschrijving

In mijn bijna veertigjarige loopbaan als leraar op een basisschool heb ik de nodige directies aan me voorbij zien trekken. Na iedere directiewisseling moesten alle betrokkenen zich vanzelfsprekend aanpassen aan de nieuw ontstane situatie, maar deze aanpassingen leidden bij mij vrijwel nooit tot grote problemen. Altijd ben ik met veel plezier naar school gegaan, tot een paar jaar geleden...

De omslag kwam, toen er tegen het eind van mijn loopbaan wéér een nieuwe directie werd benoemd, mijn negende inmiddels. Vanaf dit moment werd ik geconfronteerd met een directie, die zich niet alleen schuldig maakte aan leeftijdsdiscriminatie, maar ook aan onzorgvuldige besluitvorming, oneigenlijk gebruik van subsidiegeld en machtsmisbruik.

Hoewel deze gebeurtenissen zich een aantal jaren geleden hebben afgespeeld, is het me nog steeds niet gelukt deze vervelende periode in mijn leven los te laten. Nog dagelijk vraag ik me af, wat de directie destijds bezield heeft zich zo te misdragen. Dit boek leidt u naar de vragen, waarop ik nu eindelijk antwoord wil.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Ad Monitus
Uitgeverij Pumbo.nl B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 15-11-2015
ISBN / EAN 9789090293943
Taal Nederlands
Gewicht 459 g
Hoogte 211 mm
Breedte 145 mm
Dikte 26 mm