Glacerie.

Hidde de Brabander | 2020 | Hardback | Nederlands
Niet op voorraad
pre-order, available on 14-07-2020
Dit product zal in backorder komen.
€ 39,99

Dit product: vandaag besteld, vandaag per fiets thuisbezorgd in Middelburg!

Dit product is bij ons op voorraad in de winkel. Bestel het voor 16.00 via onderstaand mailadres of telefoonnummer, en wij bezorgen het vandaag per fiets in Middelburg!

Veilig op afstand betalen: betaal vooraf via Tikkie of aan de deur met de pin. We maken het apparaat na elke betaling schoon.

Informeer naar beschikbaarheid Engelse boeken

Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en levertijd van deze titel contact met ons op te nemen. In verband met de coronacrisis hebben verschillende Engelse leveranciers hun levering geminderd of tijdelijk gestaakt. De levertijd van boeken die niet bij ons op voorraad zijn kunnen hierdoor afwijken. Soms kunnen we een boek nog via andere wegen bestellen. Neem dus altijd even contact met ons op.

Beschrijving

In ‘Glacerie.’, de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de basis van ijs. De basisrecepten voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.
Net als in ‘Patisserie.’ en ‘Chocolaterie.’ laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker. Leer zelf de kunst van het ijs bereiden in dit magnum opus over zomerse heerlijkheden.
Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij volgde de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij ook manager is.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Hidde de Brabander
Uitgeverij VBK Media
Bindwijze / format Hardback
Verschenen op 14-07-2020
ISBN / EAN 9789021576695
Taal Nederlands