Groente op de BBQ

Julius Jaspers | Masterclass | 2019 | Harde kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 17,99

Beschrijving

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Julius Jaspers
Uitgeverij Overamstel Uitgevers
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 02-04-2019
ISBN / EAN 9789048847976
Taal Nederlands
Gewicht 601 g
Hoogte 227 mm
Breedte 168 mm
Dikte 21 mm