Het bromvliegeffect junior

Eva van den Broek | 2023 | Hardback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 17,99

Beschrijving

Junior-editie van het succesvolle Het bromvliegeffect

Wist je dat de afbeelding van één piepklein vliegje jaarlijks duizenden euro’s aan schoonmaakkosten kan schelen? Als iets schijnbaar kleins ongemerkt grote invloed heeft op ons gedrag heet dat het bromvliegeffect. En dat effect zie je de hele dag door overal om ons heen – maar alleen als je weet waar je op moet letten!

Je wordt ouder en mag steeds meer zelf beslissen. Maar kies je écht zelf of word je stiekem gestuurd in deze wereld vol apps, influencers en reclame? In Het bromvliegeffect junior leren gedragswetenschapper Eva van den Broek en reclamestrateeg Tim den Heijer kinderen om het bromvliegeffect te herkennen, de negatieve invloed ervan te vermijden en het op een goede manier zelf te gebruiken. Op school, in de winkel, op straat, online én thuis.

In Het bromvliegeffect junior leer je aan de hand van de zeven bromvliegen hoe piepkleine dingen de hele dag bepalen wat jij doet – en hoe jij kunt bepalen wat jouw ouders doen! Met hilarische illustraties en cartoons van familie De Kort. Geschikt om zelf te lezen vanaf 8 jaar.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Eva van den Broek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bindwijze / format Hardback
Verschenen op 20-04-2023
ISBN / EAN 9789000384402
Taal Nederlands
Gewicht 511 g
Hoogte 208 mm
Breedte 208 mm
Dikte 18 mm