Het jaar van het varken

Carmen Mola | Elena Blanco | 2022 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 21,99

Beschrijving

Het jaar van het varken, de derde thriller van Carmen Mola met hoofdinspecteur Elena Blanco in de hoofdrol, is gruwelijker dan ooit. Voor de lezers van Karin Slaughter en Helen Fields.

Na het verlies van haar zoon heeft hoofdinspecteur Elena Blanco de politie verlaten. Hoewel haar team stiekem hoopt dat ze ooit zal terugkeren, denkt Elena daar heel anders over. Maar als haar opvolger Chesca spoorloos verdwijnt, kan ze het toch niet laten zich met de zaak te bemoeien.

Chesca blijkt een heftig verleden te hebben verborgen, waarmee ze eindelijk voorgoed wilde afrekenen. Langzaam ontdekken Elena en haar team de waarheid over Chesca’s vreselijke jeugd en haar plan voor ultieme wraak. Het leidt hen naar een oude varkensboerderij, die het middelpunt blijkt van een gruwelijk complot. Het team begint zich af te vragen of ze Chesca ooit écht gekend hebben... en of ze nog op tijd zijn om haar te redden.

'Een thriller die nog wel even nazindert.' – Trouw

'Heerlijk gruwelen zonder dat het over de top wordt.' – Vrij Nederland

'De waarschuwing ‘Niet geschikt voor tere zieltjes’ is terecht.' - VN Detective & Thrillergids

***** 'Carmen Mola sleept je in een sneltreinvaart door deze psychologische thriller met hoofdstukken waarin het bloed van de pagina’s afdruipt.' – Thrillzone

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Carmen Mola
Uitgeverij Xander Uitgevers B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 03-02-2022
ISBN / EAN 9789401616287
Taal Nederlands
Gewicht 525 g
Hoogte 215 mm
Breedte 141 mm
Dikte 35 mm