Het meisje in de trein

Paula Hawkins | 2018 | Zachte kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 12,99

Beschrijving

VN Thriller van het jaar 2015

Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. Hun leven – in Rachels ogen – is perfect. Een beetje zoals haar eigen leven dat ooit was.

Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin. De trein rijdt gewoon weer door, maar voor Rachel verandert alles. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat 'Jess' vermist wordt. Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Maar wie is er te vertrouwen? Heeft ze meer kwaad dan goed gedaan door zich met deze zaak te bemoeien?

'Wat een personages, wat een setting, wat een boek! Het is Alfred Hitchcock voor een nieuwe generatie.' - Terry Hayes, auteur van Ik ben Pelgrim
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Paula Hawkins
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 29-10-2018
ISBN / EAN 9789400510388
Taal Nederlands
Gewicht 410 g
Hoogte 217 mm
Breedte 141 mm
Dikte 28 mm