Het meisje van de watermolen

Alison Woods | 2023 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 15,99

Beschrijving

Emma gaat na haar afstuderen op de watermolen met souvenierwinkel van haar zieke groottante letten. Deze ligt in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Ze hecht zich al snel aan de idyllische plek en de eigenzinnige inwoners. Wanneer haar nieuwe vrienden vertellen dat ze binnenkort allemaal uit hun huisjes worden gezet door de nieuwe landgoedeigenaar, is ze verontwaardigd en besluit ze hen te helpen. Door het actiecomité van dorpelingen laat ze zich aanpraten om de landgoedeigenaar te confronteren met de onzin van zijn plannen.
 
Wanneer ze de nieuwe eigenaar in levende lijve ziet, is ze sprakeloos door zijn indrukwekkende verschijning. Ze vergeet zelfs bijna waarvoor ze was gekomen. Ze herstelt zich al gauw en werkt zich undercover als landschapsarchitect in bij zijn chique clubje dat het vastgoedproject voor hem ten uitvoer zal leggen. Zo komt ze te weten dat hij grote plannen heeft die de charme van het dorpje helemaal zullen verpesten. Als een echte spionne vergaart ze informatie voor het actiecomité om zijn plannen te ondermijnen. Maar een malafide projectontwikkelaar en een makelaarster van luxevastgoed maken het haar sterk moeilijk. Zal ze het dorp en haar vrienden wel kunnen redden nu de vonken er vanaf vliegen met de persoon die al dit kwaad veroorzaakt?
 
Alison Woods (1992) schrijft ontspannende feelgoodromans die je helemaal meeslepen. Ze woont met haar gezin in Engeland. Haar hoofddoel? Lezers even ontvoeren naar een andere wereld. 
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Alison Woods
Uitgeverij Pumbo.nl B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 01-02-2023
ISBN / EAN 9781739270117
Taal Nederlands
Gewicht 462 g
Hoogte 217 mm
Breedte 143 mm
Dikte 24 mm