Hoe je een brood laat rijzen

Roly Allen | 2020 | Zachte kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 17,99

Beschrijving

Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Roly Allen
Uitgeverij BIS Publishers BV
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 15-06-2020
ISBN / EAN 9789492938350
Taal Nederlands
Gewicht 313 g
Hoogte 211 mm
Breedte 165 mm
Dikte 15 mm