Hoe vind je zelf dat het gaat?

Japke-D. Bouma | 2020 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 17,99

Beschrijving

Hoe overleef je de groepsapp van je werk? Wat is ‘governance’? Waarom zeggen sommige managers ‘dagdagelijks’? Hoe begin je een zakelijke mail? Hoe schrijf je een goede vacature? Moet je nou écht agile werken? Wat trek je aan voor een zakelijke zoomvergadering?
Dat is allemaal nog best lastig. Is het niet door het coronavirus dan wel door break-outsessies, innovaties die handen en voeten moeten krijgen of een hands-on-mentaliteit die nu hands-off moet worden.
Gelukkig is er Japke- d. Bouma. Juist in deze ontwrichtende tijd is zij ons lichtend baken op het werk én op de thuiswerkplek. Vakkundig leidt ze ons langs brown paper sessies, deep dives en daily scrums. Ze spreekt met trainers, coaches en succesgoeroes over kantoorhypes en managementjargon en laat ons zien hoe het beter kan. Voor iedereen die zo een call in moet of moet groeien als professional: Hoe vind je zélf dat het gaat? is een onmisbaar en hilarisch boek voor iedereen die zich staande probeert te houden op het werk. In het onderwijs, in de ‘recruitment’, in de rechtspraak, in de zorg, in de media of waar dan ook.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Japke-D. Bouma
Uitgeverij Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 26-10-2020
ISBN / EAN 9789400406902
Taal Nederlands
Gewicht 338 g
Hoogte 202 mm
Breedte 126 mm
Dikte 26 mm