Hoera! Wij hebben de Google Golden Pin Award gewonnen!

Tijd voor slingers! Google Nederland heeft ons bekroond met de Golden Pin Award. Deze prijs krijgen we van Google voor onze creatieve oplossingen en online aanwezigheid tijdens de coronaperiode en de lockdown. Op basis van onze Google-reviews en positieve reacties zijn wij als winnaar van de provincie Zeeland uit de bus gekomen.

Tijdens de lockdown hebben wij alles uit de kast getrokken om op een positieve manier met jullie in contact te blijven. Bijvoorbeeld via onze bezorgservice, die al gauw in één adem werd genoemd met de rode raket. Onze gasten van de Brasserie konden maaltijden, koffie en lunch afhalen. We werden nóg actiever op Instagram, leerden de kneepjes van het streamen en zorgden we met dank aan onze vrienden van Urban Heroes dat we online (website en Google) goed voor de dag kwamen. 

Google Golden Pin Award Drvkkery Middelburg
Google Golden Pin Award Drvkkery Middelburg

Maar bovenal danken we jou!

Deze prijs hadden we niet gekregen zonder alle fijne reacties van onze klanten, zowel online als offline. Niet alleen de positieve reviews, maar ook alle likes, comments en toffe berichten hebben ons geholpen om met plezier te blijven doen waar we goed in zijn.

Het voelt als een kroon op een periode van plotselinge veranderingen, snel schakelen en denken in mogelijkheden. Elke verandering hebben we geprobeerd zo goed mogelijk in te passen om jullie de service en aandacht te geven die je van ons gewend bent. Namens alle collega's: bedankt voor jullie steun!