Hommage

Sergio Herman | 2022 | Hardback | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 32,50

Beschrijving

De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.
Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Sergio Herman
Uitgeverij Singel Uitgeverijen
Bindwijze / format Hardback
Verschenen op 13-09-2022
ISBN / EAN 9789038811420
Taal Nederlands
Gewicht 981 g
Hoogte 257 mm
Breedte 202 mm
Dikte 25 mm