Ik ben er niet

Lize Spit | 2020 | Paperback / softback | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 25,99

Beschrijving

‘Wij waren de twee scheefgezakte pilaren die, zodra je ze tegen elkaar aan deed leunen, steviger zouden staan dan één ongeschonden, op zichzelf staande pilaar ooit kon. Het zou goed komen met ons, zolang we samen bleven.’

De Brusselse Leo is tien jaar samen met haar vriend Simon. Verbonden door een moeizame jeugd, heeft het koppel weinig anders nodig dan elkaar. Tot alles kantelt: Simon komt midden in de nacht thuis en lijkt vanaf dat moment iemand anders. Langzaam valt Leo's minutieus opgebouwde bestaan uiteen, tot het punt waarop het gevaarlijk wordt.

Ik ben er niet is een verhaal over toewijding en verraad, over twee mensen die op hun eigen manier gemankeerd zijn, maar die hun uiterste best doen opgemerkt te worden, lief te hebben en te leven.

Lize Spit (1988) debuteerde in 2016 met Het smelt. Ze werd genomineerd voor vele prijzen, waaronder de Libris Literatuur Prijs en ze won o.a. de Boekhandelsprijs en de Bronzen Uil. Ook in het buitenland oogstte Het smelt veel succes. Ik ben er niet is haar tweede roman.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Lize Spit
Uitgeverij Das Mag Uitgeverij B.V.
Bindwijze / format Paperback / softback
Verschenen op 10-12-2020
ISBN / EAN 9789493168718
Taal Nederlands
Gewicht 611 g
Hoogte 201 mm
Breedte 125 mm
Dikte 47 mm