In de mist van Golden Gate Park

Murat Isik | 2024 | Harde kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Dit boek verschijnt op 27-02-2024. U kunt het nu al vooruitbestellen.
€ 34,95

Beschrijving

In de mist van Golden Gate Park is de schitterende nieuwe roman van Murat Isik, een epische vertelling over het zoeken naar vrijheid en autonomie, het vinden van een grote liefde, de wording van een schrijver en de onoverkomelijke banden met je familie.

Zomer 2001. Metin Mutlu gaat studeren in San Francisco. Met het betreden van deze nieuwe wereld is hij vastbesloten zijn oude zelf achter zich te laten: in plaats van een verlegen toehoorder wil hij in Amerika een zelfverzekerde en daadkrachtige man worden. Een paar weken na zijn aankomst, op Metins vierentwintigste verjaardag, vinden de aanslagen van 11 september plaats.

Metin studeert internationaal strafrecht, maar het idee dat hij zijn leven zal slijten als jurist benauwt hem. Hij stort zich daarom vol op het keuzevak Creative Writing, waar hij de mysterieuze Joan Springfield ontmoet, een briljante doch getroebleerde studente voor wie hij als een blok valt. Zijn nieuwe vrije leven lijkt Metin goed af te gaan. Totdat onaangename ontwikkelingen in San Francisco én op het familiefront zijn verblijf in een heel ander licht stellen.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Murat Isik
Uitgeverij Ambo/Anthos B.V.
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 27-02-2024
ISBN / EAN 9789026342844
Taal Nederlands