Jack in de pits

Jack Plooij | 2022 | Zachte kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 10,00

Beschrijving

Het topjaar van Max en de race op Zandvoort door de ogen van Jack Plooij

In Jack in de pits lees je unieke verhalen over het eerste wereldkampioenschap van Max Verstappen en het afgelopen Formule 1-seizoen. Van de ruzies en stiekeme bondjes die werden gesmeed tot de controverses in de media: dit boek is een must-have voor elke Formule 1-liefhebber.

Grote namen als Niki Lauda, Michael Schumacher, Carlos Sainz jr., Fernando Alonso, Sebastian Vettel en Lewis Hamilton kunnen natuurlijk niet ontbreken. Met zijn ontwapenende humor en nuchterheid krijgt Jack de coureurs beter aan het praten dan wie dan ook. Op de voor hem zo kenmerkende manier vertelt Jack over de teambazenvete tussen Horner en Wolff, de Grand Prix van Zandvoort 2021, de strijd om de Formule 1-rechten en de eerste reactie van de kersverse wereldkampioen Max Verstappen.

Jack Plooij is opgeleid als tandheelkundige en is gepromoveerd aan de KU Nijmegen. Sinds 2000 is hij zich steeds meer gaan bezighouden met F1; Olav Mol vroeg hem een keer in te vallen voor een collega en sindsdien is Plooij niet meer weg te denken uit de wereld van de Formule 1.

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Jack Plooij
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 25-05-2022
ISBN / EAN 9789000369966
Taal Nederlands
Gewicht 327 g
Hoogte 215 mm
Breedte 142 mm
Dikte 20 mm