Kinderboekenweek

Van woensdag 5 tot en met zondag 16 oktober is het tijd voor de Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is “GI-GA-GROEN” en het wordt gehouden vanaf woensdag 5 tot en met zondag 16 oktober. In de Drvkkery zijn er de hele week leuke activiteiten voor kinderen om het lezen te bevorderen. 

 

Programma

De hele week

 

Woensdag 5 oktober

 

Zaterdag 8 oktober

 

Zondag 9 oktober 

 

Woensdag 12 oktober

 

 

Thema 2022: Gi-ga-groen!

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Wil jij weten hoe een panda, tijger of ijsbeer leeft? Of ben je juist nieuwsgierig naar de dieren in de zee of diep onder de grond? Wil je alles leren over planten, bloemen en kruiden? En ben je benieuwd hoe je de natuur en het klimaat een handje kan helpen?

Er zijn heel veel boeken die jou helpen een echte natuurheld te worden. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen! Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. Kom daarna mee naar buiten. De Kinderboekenweek 2022 is Gi-ga-groen!

Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks 'De waanzinnige boomhut', maken het Kinderboekenweekgeschenk (cadeau bij besteding van 12,50 aan kinderboeken) voor de 68ste Kinderboekenweek. Illustrator Marije Tolman maakt het Prentenboek (7,25) van de Kinderboekenweek. 

 

Kinderboekenweek
De Waanzinge Boomhut

Waanzinnige boomhurt verhalen

Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks 'De waanzinnige boomhut', maken het Kinderboekenweekgeschenk (cadeau bij besteding van 12,50 aan kinderboeken) voor de 68ste Kinderboekenweek.

Welk kind is er geen fan van De Waanzinnige Boomhut? 

Met hun humoristische boeken hebben Andy Griffiths en Terry Denton al heel veel kinderen het plezier van lezen laten ontdekken en naar de boekhandel gebracht. 
 

De blaadjesdief
Alice Hemming
De wonderen van het bos
Geheimen van het wilde woud
Mack van Gageldonk
Noordpool/Zuidpool
Michael Bright
Elke dag broerdag
Tineke Honingh
De blaadjesdief
Alice Hemming
De wonderen van het bos
Geheimen van het wilde woud
Mack van Gageldonk
Noordpool/Zuidpool
Michael Bright
Elke dag broerdag
Tineke Honingh