Koopavondmenu donderdag 2 juli: Ruige Kost!

De keuken van onze Brasserie kookt ter gelegenheid van de signeersessie van Paskal Jakobsen en Edwin Vinke uit hun nieuwe kookboek Ruige Kost

Voorgerecht

Broodje rookwortel met spicy ketchup en koolsla met sperziebonen

Hoofdgerecht 

Aubergine-gratin met mozzarella en Provençaalse saus 

of

Rode pooncurry met jasmijnrijst en Griekse yoghurt

Dessert

Oma's boterkoek met vanille-topping


€ 21,00 / Vegetarisch: €20,00
Vanaf 17.30 uur
Reserveren? Bel 0118 – 886 866

Paskal Jakobsen & Edwin Vinke - Ruige kost

Signeersessie Paskal Jakobsen en Edwin Vinke

Keukenvrienden Paskal Jakobsen (frontman van Bløf) en Edwin Vinke (chefkok en eigenaar van restaurant De Kromme Watergang) signeren op donderdag 2 juli hun kookboek Ruige kost. Van 19.00 tot 19.30 uur uur geven zij een korte presentatie (max. 30 stoelen, dus reserveer een ticket) om vervolgens te signeren (vrije inloop). 

De keuken van onze Brasserie kookt op deze avond uit het boek van Paskal en Edwin. Reserveren voor ons koopavondmenu kan via 0118 – 886 866 of brasserie@drukkerijmiddelburg.nl

Bestel Ruige Kost in onze webshop

Ruige kost
Paskal en Edwin jammen in de keuken
Paskal Jakobsen