Lamy ncode all black + digital paper set

Other apparel | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 149,00

Beschrijving

De nieuwe LAMY Safari All Black Ncode overbrugt de kloof tussen het analoge notitieboek en de onbegrensde wereld van digitaal schrijven. In samenwerking met Lamy lanceert het Koreaanse technologiebedrijf NeoLAB Convergence een opto-elektronisch schrijfsysteem.

Als we snel een paar gedachten moeten vastleggen, vinden we het intuïtief het gemakkelijkst om dit met de hand te doen met handgeschreven notities: aantekeningen en schetsen zijn de beste manier om onze ideeën vast te leggen, te verwerken wat we hebben meegemaakt en zo de wereld te begrijpen. De LAMY Safari All Black Ncode voegt daar nu het fantastische potentieel van digitale verwerking aan toe en combineert beide werelden in één schrijfinstrument: de voordelen van analoog schrijven op papier met alle mogelijkheden van digitale opslag en verwerking.

De LAMY Safari All Black Ncode is gebaseerd op de succesvolle designklassieker LAMY Safari All Black Rollerball met zijn bewezen ergonomische grip voor moeiteloos schrijven en de kenmerkende, robuuste clip om het schrijfinstrument veilig op z'n plek te houden. Het kan worden uitgerust met LAMY M21 balpenvullingen in blauw of zwart.

Het schrijfinstrument is uitgerust met de door NeoLAB ontwikkelde ncode-technologie. In de online modus is het schrijfinstrument via Bluetooth verbonden met de Neo Studio App op een apparaat. Alles wat is opgeschreven wordt in realtime verzonden en is zichtbaar op dat apparaat. In de offline modus is het schrijfinstrument niet aangesloten. Elk woord, elke schets of tekening zit echter in de pen zelf, er is dus altijd een digitale kopie van al je notities en ideeën.

De multifunctionele Neo Studio-app, die de deur opent naar de fantastische mogelijkheden van de digitale schrijfwereld voor het Lamy ncode notitieboek, is beschikbaar als gratis download via Google Play of de App Store. Elke pagina, of slechts fragmenten, kan worden opgeslagen en gedeeld via weblink in verschillende formaten: PDF, JPG, MP4 of GIF.

Let op: de pen werkt alleen in combinatie met de speciale Lamy Ncode notitieboeken.

De set bevat:
LAMY Safari All Black Ncode smart pen x 1 (uitgerust met LAMY M 21 balpenvulling in zwart)
USB-stroomkabel
Lees meer Lees minder

Details product

Uitgeverij LAMY
Bindwijze / format Other apparel
ISBN / EAN 8809292111577
Taal Nederlands