Liegen zul je

Jeffrey Dral | 2023 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 18,99

Beschrijving

Overdonderend én waargebeurd

Midden in de bloei van zijn leven wil Jeffrey liefde vinden: échte liefde. Hij staat op het punt om uit de kast te komen, maar hoe doe je dat als je zestien bent? Wanneer hij in contact komt met William en Tom, een stel dat hij leert kennen via zijn grote passie kunstschaatsen, kan hij nog niet vermoeden wat een invloed ze zullen hebben op zijn leven. Jeffrey wordt overvallen door een seksueel overschrijdende aanraking en vecht uit schrik niet terug maar werkt juist mee. Hij laat zich een jaar lang meeslepen en is daardoor gedwongen een groot deel van zijn leven te verzwijgen voor zijn ouders, zijn zusje, zijn vrienden op school en die van de schaatsclub.

Liegen zul je is een liefdevol en tegelijkertijd verontrustend verhaal. Jeffrey Dral toont een openhartig inzicht in de belevingswereld van een slachtoffer tijdens het overkomen van seksueel geweld en de verwerking ervan. Zijn verslag is intiem, eerlijk en liefdevol maar bovenal troostrijk.


Liegen zul je is zo’n boek waarvan je op de eerste bladzijde voelt: dit moest geschreven worden. En na het lezen van het hele boek weet je: dit boek moet naar iedereen die ik ken.’ – Edward van de Vendel


Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Jeffrey Dral
Uitgeverij Singel Uitgeverijen
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 05-09-2023
ISBN / EAN 9789021483375
Taal Nederlands
Gewicht 426 g
Hoogte 217 mm
Breedte 138 mm
Dikte 28 mm