Muziek

Speaker en platenspeakers

 

 

 

 

Op de muziekafdeling van de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Behalve platen en cd's (van klassiek en pop tot folk en jazz) verkopen we ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. 

Nieuw binnen

Top 2000 cd box

Various - Het Beste Uit 20 Jaar Top 2000

De geschiedenis van 20 jaar Top 2000 samengevat op 14 cd’s. Onderverdeeld in 50s & 60’s, 70’s, 80’s. 90’s, 00’s en 10’s plus een extra 2CD met The Long Versions.
In totaal bevat de box ruim 260 tracks. 

Top 2000
De Top 2000 is een jaarlijks radioprogramma van het Nederlandse muziekstation NPO Radio 2, waarin de 2000 populairste liedjes, zoals gestemd door het Nederlands publiek, tussen kerstmis en Oud en Nieuw worden gedraaid.

CD: €49,95

Coldplay - Everyday Life

Coldplay - Everyday Life

Na zeven succesvolle studio albums, waarvan ‘A Head Full Of Dreams’ in 2015 het laatste was, komt de UK band nu met een achtste studio album. ‘Everyday Life’ telt 16 nummers, onderverdeeld in twee delen van 8 nummers, ‘Sunrise’ en ‘Sunset’. De hoes van het album dateert uit 1919 en is een foto van een band van de overgrootvader van bandmember Jonny Buckland.

Het album is, zoals de titel doet vermoeden, een reactie op het hedendaagse leven en raakt actuele thema’s zoals oorlog, de vluchtelingencrisis, de opkomst van rechts nationalisme, sexisme, racisme, politie geweld, corruptie en ‘gun control’ aan.


LP: €34,95
CD: €21,95

Leonard Cohen

Leonard Cohen - Thanks For The Dance

'Thanks for the Dance' is geen verzameling van B-kantjes en outtakes maar een onverwachte oogst van nieuwe liedjes, spannend en vitaal, een voortzetting van het laatste werk van de meester. Met medewerking van: Javier Mas (Luit), Damien Rice, Leslie Feist en Jennifer Warnes (vocals), Richard Reed Parry (bas), Bryce Dessner en Beck (gitaar), Dustin O'Halloran (piano), de koren Cantus Domus en Haar Hashomayim. Productie: Adam Cohen, Daniel Lanois, Patrick Watson en Michael Chaves.

LP: €44,95
CD: €18,95

Audio Pro C5 lifestyle

Speakers en platenspelers

Op onze muziekafdeling vind je vanaf nu een aantal fraai ingerichte kasten met platenspelers van Crosley en de multifunctionele speakers van Audio Pro.

De meeste platenspeler komen als set met speakers en bevatten daarnaast bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek via de smartphone. De platenspelers van Crosley zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken.

De wifi speakers van Audio Pro gebruik je als stand alone maar je kunt hem ook verbinden met meerdere speakers. Jij bepaalt alles. Dankzij de handige app stel je alles in een handomdraai in. Het geluid is overweldigend, maar daarvoor moet je toch echt even komen luisteren!

Danny Vera

Album van de Week: Danny Vera - Pressure Makes Diamonds Live

Het was het jaar van 'onze eigen' Danny Vera. Een gouden plaat, een platinum single en uitverkochte zalen en de hoogste binnenkomer ooit in de Top-2000. Dat ging niet vanzelf, al 20 jaar gaat hij zijn eigen gang en trekt hij zich van niemand wat aan. En wat doe je als je enorm veel platen verkoopt, al je shows in een mum van tijd uitverkopen, en de reprises niet aan te slepen zijn? Dan breng je de laatste succesvoorstelling uit op dubbelelpee (20 tracks) en cd (18 tracks) om dit alles te vieren en je publiek te bedanken. Pressure Makes Diamonds Live werd opgenomen in theaters te Haarlem en Oss en gemixt in Wisseloord door Frans Hagenaars.

LP: €24,95
CD: €16,95