Muziek

Speaker en platenspeakers

 

 

 

 

Op de muziekafdeling van de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Behalve platen en cd's (van klassiek en pop tot folk en jazz) verkopen we ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. 

Nieuw binnen

Kiwanuka

Michael Kiwanuka - KIWANUKA

‘KIWANUKA’ werd opgenomen in New York, LA en Londen. Michael keerde terug naar de studio met Danger Mouse en Inflo. Dit was hetzelfde productieteam dat hem vergezelde op Love & Hate,
Michael legt uit, dat hij het heeft gemaakt vanuit het standpunt: ik ben wie ik ben – ik heb geen alter ego – ik ben geen Ziggy Stardust of Sasha Fierce. Ik ben en moet gewoon Michael Kiwanuka zijn.

LP: €31,95
CD: €21,95

Underworld

Underworld - Drift Series 1

‘Drift Series 1’ is het album van Underworld, waarmee ze hun Drift-project na 52 weken afsluiten. Sinds november 2018 brengt Underworld elke week (op donderdag) nieuwe muziek uit, of beeldmateriaal/film, tekstfragmenten,… Elke week iets nieuws dat deel uitmaakt van het huidige creatieve proces waarin de band zich bevindt. Als er een jaar voorbij zal zijn, op 1 november dus, zal Underworld in dit ene jaar meer muziek en film hebben uitgebracht dan in de laatste 15 jaar samen.

LP: €29,95
CD: €16,95

Analogues

The Analogues - Abbey Road Relived

Op 26 september 1969 kwam Abbey Road uit, het laatste album van The Beatles. The Analogues spelen de albums uit ‘the studio years’ (na 1966) wèl live en 2019/2020 staat in het teken van Abbey Road. Met een speciale Anniversary show voor een uitverkocht Ziggo Dome, een ‘Let it be: ABBEY ROAD’ tour langs grote theaterzalen en op 26 september 2019, exact 50 jaar na de release van het studio album, de release van 'Abbey Road RELIVED' op cd en vinyl.

LP: €25,95
CD: €17,95

Audio Pro C5 lifestyle

Speakers en platenspelers

Op onze muziekafdeling vind je vanaf nu een aantal fraai ingerichte kasten met platenspelers van Crosley en de multifunctionele speakers van Audio Pro.

De meeste platenspeler komen als set met speakers en bevatten daarnaast bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek via de smartphone. De platenspelers van Crosley zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken.

De wifi speakers van Audio Pro gebruik je als stand alone maar je kunt hem ook verbinden met meerdere speakers. Jij bepaalt alles. Dankzij de handige app stel je alles in een handomdraai in. Het geluid is overweldigend, maar daarvoor moet je toch echt even komen luisteren!

Fink

Album van de Week: Fink - Bloom Innocent

Bloom Innocent is het zwaartekracht tartende, wolkenkrabberende, sterren reikende geluid van een man op een missie: zichzelf opwinden, aan verwachtingen ontsnappen, al zijn eerdere prestaties uit de weg ruimen. Het is een ruim, ruim, acht-track wonder gloeiend met delicate piano, oor-tintelende gitaar en Fink's soulvolle, houtachtige vocale. Het album werd grotendeels opgenomen in de thuisstudio van Fink in Berlijn met een bondgenoot die hem in Londen ter beschikking stond: Flood, een van 's werelds grootste platenproducers aller tijden.

LP: €24,95
CD: €16,95