Muziek

Speaker en platenspeakers

 

 

 

 

Op de muziekafdeling van de Drvkkery vindt u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Behalve platen en cd's (van klassiek en pop tot folk en jazz) verkopen we ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. 

Nieuw binnen

Eva van manen

Eva van Manen - Politiek & Liefde

CD: €12,95
LP: € 19,95

Unfold

Chef' Special - Unfold

CD: €16,95
LP: €27,95

Michelle David

Michelle David & The Gospel Sessions - Yes I Am

CD: €16,95
LP: €21,95

Audio Pro C5 lifestyle

Speakers en platenspelers

Op onze muziekafdeling vind u vanaf nu een aantal fraai ingerichte kasten met platenspelers van Crosley en de multifunctionele speakers van Audio Pro.

De meeste platenspeler komen als set met speakers en bevatten daarnaast bluetooth voor het draadloos afspelen van muziek via de smartphone. De platenspelers van Crosley zijn een prima keus om die warme sound van vinyl te ontdekken.

De wifi speakers van Audio Pro gebruikt u als stand alone maar u kunt hem ook verbinden met meerdere speakers. U bepaalt alles. Dankzij de handige app stelt u alles in een handomdraai in. Het geluid is overweldigend, maar daarvoor moet u toch echt even komen luisteren!

Khruangbin

Album van de Week: Khruangbin & Leon Bridges - Texas Sun (EP)

Waar het hier tegenwoordig ijskoud is, zorgt Khruangbin voor het nodige tegengewicht met hun herkenbare psychedelica, die op een heel gezellige manier wordt gebracht. De soulvolle stem van Bridges blijkt zich perfect in dat geheel te kunnen mengen, en nergens lijkt het alsof dit een collab is van twee verschillende artiesten. Heerlijke americana waarop je niet anders kan dan viben en een stem waarop je niet anders kan dan verliefd worden; gewoonweg heel chill. De cohesie tussen de muziek en de zang is uitzonderlijk, en maakt ons als snel warm voor meer.

LP: €20,95
CD: €12,95