Muziek in de Brasserie: The Neighbours

Het is weer tijd voor muziek in de Brasserie. Iedere zaterdag kun je bij ons genieten van verschillende muzikale optredens in de gezellige binnentuin. Van jazz tot pop en van klassiek tot singer-songwriters. Deze keer is de beurt aan The Neighbours.

The Neighbours: Akoestische britpop/rock covers door buren en vrienden Tijs Valkenburg (Zang & Gitaar) en Daniel Winter (Lead Gitaar). In mei 2022 in de binnenstad van Vlissingen, besloten buren Tijs en Daniel om te gaan jammen. Dit werd het begin van The Neighbours. 

Stel: Je komt helemaal uit Nottingham of hélemaal uit Goes. Je besluit om naar een ander 'eiland' te verhuizen en je komt uit in Vlissingen.  De muren zijn dun en de schuttingen laag maar van geluidsoverlast was sowieso nooit sprake. De rijdende rechter kon thuisblijven want de buurman draait verrekte goede muziek! Van The Beatles en Oasis tot Al Stewart en Crowded House, om maar even wat te noemen.

Dan ga je even kletsen over de schutting. Geen schuttingtaal, maar gewoon in het Engels. Al gauw, zo rond de maand mei in het jaar 2022, stond de eerste jamsessie gepland. Dit was het begin van een goede vriendschap en een muzikaal project: The Neighbours. 

Maar de buurt heeft er inmiddels schoon genoeg van. Elke vrijdagavond wéér dat Beatle-nummer... en dan wéér die solo van 'Year of the Cat'... Klachten over gehoorschade en slaaptekorten regenen binnen... Om nog muziek te maken, hebben we nog maar één optie en dat is spelen in de Drvkkery.

Informatie

Datum zaterdag 24 februari 2024
Tijd 15:30 - 16:30
Locatie Brasserie de Drvkkery
neighbours