Speakers

De strakke matte box, het lederen handvat en het krachtige geluid: het liefst zou je de speakers van Audio Pro in elke ruimte van je huis bewonderen. En dat kan! Dankzij de multiroom functionaliteit koppel je speakers makkelijk aan elkaar.

  • Muziek door je hele huis: multiroom speaker
  • Bedien meerdere speakers met de App
  • Stream draadloos via Bluetooth, Airplay, WiFi en Spotify Connect
  • Krachtige bas en helder geluid, ook bij hoog volume
Audio Pro Addon C3

Audio Pro Addon C3/C5

Audio Pro Addon C3/C5 - Wifi Speaker- Bluetooth - Apple Airplay

Klein van formaat, groot in geluid, de C3 levert verbazingwekkende audiokwaliteit voor zijn grootte. Deze stijlvolle speaker combineert een oogstrelend ontwerp met een bijzonder aangenaam geluid. De C3 werkt ook op batterijen, zodat u hem overal mee naartoe kan nemen.

Audio Pro Addon C10

Audio Pro Addon C10

Audio Pro Addon C10 - Wifi Speaker- Bluetooth - Apple Airplay

De Addon C10 is het grote broertje van de Addon C5. Met zijn spectaculaire 80W sound is hij nog krachtiger en klaar voor elk feestje. Gebruik hem als stand alone of combineer hem met meerdere speakers. Jij bepaalt alles. Dankzij de handige app stel je alles in een handomdraai in.
 

Audio Pro A10

Audio Pro A10

Audio Pro Connect A10 - Wifi Speaker- Bluetooth - Apple Airplay

Een luidspreker met een bescheiden voetafdruk en een afgerond ontwerp. De luidspreker heeft een verbluffend geluid, ondanks het compacte formaat. Het onconventionele gebruik van een speciale woofer en de BMR-techniek maken het mogelijk om zowel diepe bassen als duidelijke details in je highs en midrange te krijgen.