Vinyl

Nieuw binnen!

Danny Vera

Danny Vera - Pressure Make Diamonds Live

€ 24,95

Harry Styles

Harry Styles - Fine Line

€ 32,95

Indie Only

Indie Only

Indie Only releases zijn exclusieve releases die enkel verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenzaken. De winkels die jaarlijks mee doen aan Record Store Day, zijn de onafhankelijke platenzaken, the Independent Shops, in de (Engelstalige) volksmond ook wel ‘Indies’ genoemd. Daar horen wij bij en dus kan je bij ons terecht voor deze exclusieve releases. Het afgelopen jaar verschenen er door het jaar heen geregeld releases van artiesten die deze Indies wilden ondersteunen. En zo verschenen er exclusieve ‘Indie Only’ releases van artiesten als The National, Queens of the Stone Age, Liam Gallagher, Madonna en Beck.

Speciale releases, soms in een speciale kleur, soms met iets extra’s, soms als gehele oplage, die alleen verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenwinkels die ook mee doen aan Record Store Day. Zo is het het hele jaar door toch altijd een beetje Record Store Day!

Verwachte Indie-Only releases

Eefje de Visser LP

Eefje de Visser - Bitterzoet

INDIE ONLY TRANPARANT VINYL.
Gatefold dubbel LP met bedrukte binnenhoes en het album op CD

Release: 24-01-2020

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelde Eefje de Visser vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt.Haar nieuwe singles Zwarte Zon en Bitterzoet zijn een logische stap in deze richting.

Tame Impala

Tame Impala - The Slow Rush

INDIE ONLY VERSIE ALS 2LP OP ROOD & BLAUW VINYL

Release: 14-02-2020

‘The Slow Rush’ is het vierde studio album van Tame Impala en opvolger van het met een Grammy genomineerde ‘Currents’ (2015). Het album is opgenomen, geproduceerd en geremixt door Kevin Parker in Los Angeles en zijn thuishaven Fremantle (Australië). Het album bevat 12 tracks (waaronder ‘Borderline’ en ‘It might be time’) en is voor Parker een diepe duik in de zee van tijd, van belangrijke mijlpalen die voorbijvliegen terwijl je naar je telefoon kijkt. Een lofzang van creatie en vernietiging en de eindeloze levenscyclus.

Bonnie

Bonnie 'Prince' Billy - I Made a Place

INDIE ONLY VERSIE OP GEKLEURD VINYL

Release: 15-11-2019

Bonnie "Prince" Billy is een drukbezette man - in de afgelopen vijf jaar heeft hij meerdere albums uitgebracht met eerder opgenomen nummers van Susanna Wallumrød, Mekons, Merle Haggard, van hemzelf én is hij een samenwerking aangegaan met Bitchin Bajas! Mocht je de tel kwijt zijn geraakt, alleen een album van zijn eigen werk mist nog in deze periode - 'Wolfroy Goes To Town' uit 2011 was de laatste. Op 15 november kan daar eindelijk het nieuwe Bonnie ''Prince'' Billy album 'I Made A Place' aan worden toegevoegd.

Een greep uit de vinyl aanbiedingen!

Editors

Editors - The Blanck Mass Sessions

€ 13,95

Liza Hannigan

Lisa Hannigan & S t a r g a z e - Live In Dublin

€ 14,95

Gorillaz

Gorillaz - Demon Days

€ 16,95