Vinyl

Nieuw binnen!

Waxtime

Waxtime In Color Actie!

Waxtime in Color heeft deze maand heel veel nieuwe jazz Classics in een gelimiteerde oplage op gekleurd vinyl uitgebracht, en ze zijn nu extra scherp geprijsd voor maar €15,95!

Let op, alle alle albums zijn gelimiteerd en kunnen dus uitverkocht zijn.

Danny Vera

Danny Vera - For The Light In Your Eyes

Onze 'eigen'' Danny Vera bracht zijn debuutalbum For The Light In Your Eyes uit in 2002. Deze komt nu voor het eerst op vinyl. Een gelimiteerde oplage van 1500 stuks op goud vinyl. De single 'My Confession' bereikte de eerste plek in de Turkse single chart. Deze eerste Vera-plaat bestaat voornamelijk uit langzame en akoestische nummers.

LP: €21,95
CD: €9,95

Khruangbin

Khruangbin & Leon Bridges - Texas Sun

€ 20,95

Indie Only

Indie Only

Indie Only releases zijn exclusieve releases die enkel verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenzaken. De winkels die jaarlijks mee doen aan Record Store Day, zijn de onafhankelijke platenzaken, the Independent Shops, in de (Engelstalige) volksmond ook wel ‘Indies’ genoemd. Daar horen wij bij en dus kan je bij ons terecht voor deze exclusieve releases. Het afgelopen jaar verschenen er door het jaar heen geregeld releases van artiesten die deze Indies wilden ondersteunen. En zo verschenen er exclusieve ‘Indie Only’ releases van artiesten als The National, Queens of the Stone Age, Liam Gallagher, Madonna en Beck.

Speciale releases, soms in een speciale kleur, soms met iets extra’s, soms als gehele oplage, die alleen verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenwinkels die ook mee doen aan Record Store Day. Zo is het het hele jaar door toch altijd een beetje Record Store Day!