Online albumpresentatie Broeder Dieleman

Op vrijdag 29 mei komt het nieuwe album van broeder Dieleman uit. Diezelfde avond is hij vanaf 19.30 bij ons te gast voor een online Q&A en zal hij uiteraard ook een aantal nummers live spelen. Helaas laat onze locatie het niet toe hiervoor gasten te ontvangen, maar je kan het live volgen via onze Facebook of Instagram, en vragen stellen mag! Bestel je het album tijdens de live sessie? Dan ligt er de volgende dag een gesigneerd exemplaar voor je klaar.

Samen met met Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en Frans Grapperhaus toerde broeder Dieleman begin 2020 langs theaters en podia met het album Dit Is De Bedoeling. Zijn nieuwe album heet De Liefde is de Eerste Wet, vernoemd naar een tekst die de rondtrekkende kunstenaar Jan de Prentenknipper in de 19e eeuw regelmatig als slogan uitsneed op zijn prachtige gekleurde prenten, die nu nog steeds vele kamers sieren in Zeeland.

De Liefde is de Eerste Wet is een collectie van prachtige verhalen in de vorm van 13 liedjes, vakkundig uitgeknipt door broeder Dieleman en ingekleurd door hem en zijn band (o.a. Peter Slager en Frans Grapperhaus).

Informatie

Datum vrijdag 29 mei 2020
Tijd 19:30 - 20:30
Locatie Online
Prijs Gratis
Broeder Dieleman Drvkkery