Online ‘Kleurpraatje’ met Margaretha Gieles

Zaterdag 24 oktober kunt u online via Zoom in gesprek gaan met Margaretha Gieles tussen 14.00 en 14.45 uur. Het gesprek staat in het teken van haar nieuwste boek (met kaartset) KLEURPRAAT. Wilt u deelnemen aan deze Zoom-meeting? Stuur dan een mailtje naar dit adres.

Margaretha Gieles, medium, grondlegger van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD), docent en auteur. Al ruim 25 jaar heeft zij een praktijk in Middelburg. Zij geeft workshops en cursussen CKD in binnen- en buitenland. Van haar hand verschenen reeds meerdere boeken. KLEURPRAAT is verschenen bij uitgeverij Akasha. Het boek met kaartset is verkrijgbaar in de Drvkkery.

Wat is KLEURPRAAT?

Met Kleurpraat kun je razendsnel inzicht in jezelf krijgen. Trek zeven inzichtkaarten uit de stapel en leg ze voor je neer. Zoek vervolgens de bijbehorende vragen op in het boek en laat je verrassen. Ga het gesprek aan met jezelf en ontdek wat de kaarten over jou vertellen. Ze geven inzicht in emoties, blokkades, talenten, relaties, werk, enzovoort.

Voor wie is KLEURPRAAT bedoeld?

Als je als therapeut of (kinder)coach werkt of gewoon een diepgaand gesprek met iemand wilt voeren, kan Kleurpraat helpen om de juiste vragen te stellen.

Is KLEURPRAAT een nieuw spel?
Kleurpraat is zeker géén spel! Kleuren leggen je binnenste bloot en de bijbehorende kaarten leiden je direct naar de kern.

Informatie

Datum zaterdag 24 oktober 2020
Tijd 14:00 - 14:45
Locatie de Drvkkery
Prijs Gratis deelname
Margaretha Gieles - Kleurpraat

Boeken van Margaretha Gieles

Kleurpraat
Inzicht in jezelf met kleuren
Margaretha Gieles
Kleur je leven in balans
psychologisch inzicht in jezelf en anderen met chakrakleurdiagnostiek
Margaretha Gieles