Over frituren

Meneer Wateetons | 2022 | Harde kaft | Nederlands
Niet op voorraad
Leverbaar
€ 32,00

Beschrijving

'Wateetons is er glansrijk in geslaagd een stevig onderbouwd, smakelijk én vermakelijk boekwerk samen te stellen.' - De Volkskrant

Meneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien geeft vet een heerlijk mondgevoel. Vet geeft volheid. Vet geeft smaak. En begin bij hem maar niet over de airfryer - want dat is eigenlijk gewoon een snelle heteluchtoven die mijlenver van de frituurpan afstaat. Wel eens een oliebol gemaakt in de airfryer? Nou dan.

In Over frituren laat Meneer Wateetons je de eindeloze mogelijkheden van het garen in hete olie zien. Met recepten van de welbekende snacks als kroketten, kaassoufflés en frikandellen tot gefrituurd lekkers (hartig én zoet!) uit alle windstreken van de wereld. En Meneer zou Meneer niet zijn als hij je niet alle theorie achter deze verpletterend veelzijdige kooktechniek leert en tips geeft over hoe je zelf het beste uit je frituurpan (of wok) haalt.

'Als je deze gerechten uit de frituur eenmaal hebt geproefd, kun je de frietzaak wel gedag zeggen. Voortaan frituur jij lekker zelf.' - Foodies

Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Meneer Wateetons
Uitgeverij Park Uitgevers
Bindwijze / format Harde kaft
Verschenen op 08-09-2022
ISBN / EAN 9789464041729
Taal Nederlands
Gewicht 965 g
Hoogte 247 mm
Breedte 207 mm
Dikte 24 mm