Over geld praat je wel

Vincent Kouters, Aaf Brandt Corstius | 2023 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Leverbaar
€ 20,99

Beschrijving

Een actueel, relevant, leuk én praktisch boek voor iedereen die met geldzaken aan de slag wil, maar denkt: waar te beginnen?

Vincent Kouters is voor een dubbeltje geboren en wil een euro worden. Vijf jaar geleden beleefde hij zijn financiële ontwaken en dat bleek leuker dan verwacht. Hij besloot tonnair te worden en dat is inmiddels gelukt. Naast de succesvolle podcast Over geld praat je niet met Aaf Brandt Corstius is er nu het boek Over geld praat je wel. Hoe haal je meer uit je geld en beheer je je geldzaken slimmer? Verdienen en uitgeven, sparen en besparen: welke gewoonten moet je afleren en welke moet je aanleren? Moet je naar een ‘mannetje’? Wat is fire? Gaat iedereen aan de bitcoins? Durf je als freelancer wel te denken aan je pensioen? En hoe word je eigenlijk tonnair?

Of je je nu zorgen maakt over spaargeld dat door de inflatie minder waard wordt, twijfelt om te beginnen met beleggen, je afvraagt hoe je als zzp’er je geldzaken goed beheert of ervan droomt om voor je pensioen te stoppen met werken: Over geld praat je wel helpt iedereen zijn doel te bereiken.


Lees meer Lees minder

Details product

Door (auteur) Vincent Kouters, Aaf Brandt Corstius
Uitgeverij Meulenhoff Boekerij B.V.
Bindwijze / format Zachte kaft
Verschenen op 17-05-2023
ISBN / EAN 9789029097857
Taal Nederlands
Gewicht 340 g
Hoogte 215 mm
Breedte 140 mm
Dikte 23 mm