Kookboek presentatie Pascale Naessens: Chez Pascale

Op vrijdag 1 september stelt Pascale Naessens haar nieuwe kookboek Chez Pascale aan ons voor tijdens een speciaal menu. Naast een heerlijk menu gemaakt door onze brasserie op basis van recepten uit haar nieuwe boek, vertelt Pascale alles over haar nieuwe boek, haar kookstijl en low-carb principe. 

''Chez Pascale' is het denkbeeldige restaurant dat ik al jaren run. Ik kook er gewoon voor vrienden en familie, net zoals iedereen die thuis kookt. De cover is een mooie weerspiegeling van mijn denkbeeldige bistro. Het is een speelse aquarel geworden, waarin droom en werkelijkheid door elkaar vloeien. Het uithangbord 'Chez Pascale' heb ik ooit als grap in elkaar geknutseld voor een feestje, tot grote vreugde van iedereen.
Eigenlijk runt iedereen die thuis kookt zijn eigen restaurant. Iedere dag is het een uitdaging om verse en liefst geïnspireerde gerechten op tafel te zetten, zodat onze geliefden enthousiast en voldaan zijn.
Met dit boek wil ik jou het plezier van het koken laten (her)ontdekken en je inspireren met meer dan 80 eenvoudige, maar toch bijzondere gerechten. Zodat jij thuis ten volle kunt genieten van die gezellige tafelmomenten.'
 

Het menu:

Voorgerecht/amuse:
Mosselen in groene kokos-currysaus 
Tartaar van tomaat en mozzarella 
Kervel-preisoep met gembergehaktballetjes 

Hoofdgerecht: 
Ovengebakken vis met saffraantomaten en ratatouille 

Dessert: 
Mini-cheesecake met blauwe bessen 
gemarineerde ananascarpaccio

Het menu kost €43,- dit is exclusief drankjes. Het is verplicht te reserveren door een ticket (€0,-) te bestellen. Dit kan via de website hieronder. De betaling van het diner en de drankjes zal die avond in de brasserie plaatsvinden. Tickets kunt u ook afhalen bij de Muziekbalie in de winkel.

Let op: Het is tot woensdag 16:00 uur mogelijk een tafel te reserveren. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk.

Informatie

Datum vrijdag 01 september 2023
Tijd 18:00 - 22:00
Locatie Brasserie de Drvkkery
Prijs €43,- (exclusief drankjes)
  Klik hier om te reserveren.
chez pascale
Chez Pascale
Pascale Naessens