Presentatie Jacodine van de Velde - Steen voor steen

Jacodine van der Velde presenteert op donderdagavond 4 november haar nieuwe Young Adult-thriller Steen voor steen in de Drvkkery. De presentatie start om 19.30 uur. Tijdens de presentatie heb je de kans om jouw brandende vragen te stellen aan Jacodine, maak je kans op een goodiebag en kun je een exemplaar van Steen voor steen laten signeren. Toegang is gratis (op aanmelding).

Coronatoegangsbewijs

Bij aanvang van al onze activiteiten vragen we bezoekers vanaf 13 jaar naar een coronatoegangsbewijs.

Over Steen voor steen

De zeventienjarige Iris moet zien om te gaan met donkere gedachten. Ze heeft het niet makkelijk gehad en een vakantie brengt haar volledig uit balans. Wanneer ze de negentienjarige Maduro ontmoet, lijkt hij vastberaden de muren om haar heen neer te halen, iets wat Iris absoluut niet wil laten gebeuren

Jacodine van de Velde

In 2018 ging haar grote wens in vervulling toen ze haar eerste opdracht kreeg om een boek te vertalen. In de tussentijd heeft ze diverse vertalingen op haar naam staan. 

Al snel kreeg Jacodine een verhaal in haar hoofd, geïnspireerd door het onbegrip waar veel jongeren met een eetstoornis mee worden geconfronteerd. In juli 2020 is haar debuut Wat je zegt zie je zelf bij Clavis Uitgeverij verschenen. In maart 2021 verscheen daar De stilte zegt genoeg en ook het laatste boek uit de trilogie, Steen voor Steen, is inmiddels verschenen.

Informatie

Datum donderdag 04 november 2021
Tijd 19:30 - 20:30
Locatie De Drvkkery
Prijs Vrije toegang | Reserveren verplicht
  Reserveer een vrijkaartje
Jacodine van de Velde