Record Store Day met opening door Company of Sinners

Record Store Day heeft zojuist de lijst met releases voor RSD Drops 2021 bekend gemaakt! Een indrukwekkende lijst van exclusieve titels die tijdens de RSD Drops op zaterdag 12 juni en 17 juli verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenzaken.

Exclusieve releases

Opvallend is niet alleen de grote diversiteit aan titels, maar ook het aantal live-albums. Van Aretha Franklin Live in Philly uit 1973, tot Ariane Grande met K By For Now Live, van haar Sweetener Tour uit 2019.

Bekijk hier de complete lijst voor zaterdag 12 juni en voor zaterdag 17 juli. 

Opening door Company of Sinners (voor openingstijd en na openingstijd)

Voor de vroege vogels wordt de dag geopend door Company of Sinners (foto).

  • Rond 09.15 uur spelen ze muziek voor de wachtenden bij het hek
  • Na 09.30 uur (als de eerste platen uitgezocht zijn) spelen ze een aantal songs in de winkel

Comapny of Sinners bestaat uit drie muzikale broeders die (samen en apart) al bijna 30 jaar op de Zeeuwse, Brabantse en Vlaamse podia te vinden zijn. Ze brengen muziek die leunt tegen de blues, country, folk en ze ontwijken ook de rock&roll niet. De onderwerpen van de liedjes, dat is andere koek, als je goed luistert zul je er achter komen dat er geregeld bloed vloeit, drankmisbruik plaats vindt en zelfs moorden worden gepleegd. En heus, zelfs liefdesliedjes schuwen ze niet. 

Goodiebag + gratis Coffee to Go tot 10.30 uur

Ook maken we weer een leuke goodiebag. Iedereen die tussen 09.30 en 10.30 uur een plaat koopt ontvangt van ons in de goodiebag een bon voor een gratis Coffee to Go van de Brasserie. Heb je liever geen koffie? Dan schenken we iets anders in. De bon is alleen geldig op zaterdag 12 juni.

RSD Drops

De beslissing om Record Store Day opnieuw anders in te vullen (en het dus ook geen Record Store Day te noemen, maar RSD Drops) heeft dan ook als belangrijke reden: het voorkomen van de gebruikelijke drukte tijdens ‘s werelds grootste feestje van de platenzaken. In plaats daarvan ligt de focus op het genereren van inkomsten voor deze lokale, onafhankelijke winkels. 

Informatie

Datum zaterdag 12 juni 2021
Tijd 09:15 - 17:30
Locatie Muziekafdeling
Prijs Vrije inloop
Company of Sinners