Record Store day 2023

RSD23

Record Store day 2023

Pak je agenda er maar bij, en omcirkel zaterdag 22 april! Het is weer tijd voor Record Store Day, en dit jaar is het weer terug gebracht naar 1 dag vol speciale releases, gekleurd vinyl en instores.

 

De lijst is bekend!

De volledige Record Store Day longlist is bekend. We gaan druk aan de slag om voor jullie een mooi assortiment aan platen klaar te hebben staan op 22 april. Heb jij een release gezien die je echt graag wilt hebben? Neem contact met ons op, en we nemen het mee in te bestellijst!  

Klik hier voor de volledige lijst!

Muziekafdeling de Drvkkery

09:30 Deur open

Om 09:30 openen we onze poorten voor de eerste vroege vogels.


We hebben ons best gedaan de bakken te vullen met een mooi assortiment van de RSD-releases. De eerste 100 kopers krijgen er een te gekke totebag bij gevuld met onder andere het singletje van Froukje en andere toffe goodies.
Let op: op=op en de tasjes of releases zijn niet te reserveren.

Wolf Vanwymeersch

10:30 Wolf Vanwymeersch

Om 10:30 uur verwelkomen wij Wolf Vanwymeersch voor een instore op de muziekafdeling.

De Vlaming speelde in bands als Walford, The Van Jets en Elefant maar is nu solo. In 2022 bracht hij zijn eerste solo album The Early Years uit. Maar ook 2023 staat in het teken van nieuwe muziek.  Verwacht melodieuze donkere klanken ala Bowie, Radiohead, Bon Iver en een randje Nick Cave.

Pitou

14:00 Pitou

Om 14:00 uur verwelkomen wij Pitou voor een instore op de muziekafdeling.
Eind maart bracht ze haar album Big Tear uit. Ze koppelt folk en pop aan kamermuziek, wat resulteert in een fijne dreamy mix, met klanken welke wat weg hebben van een jonge Joni Mitchell.

Ze is al langer geen onbekende in Middelburg. Zo heeft ze eerder al opgetreden tijdens Popmonument, en shows in bijvoorbeeld de Oostkerk.

Froukje

Froukje ambassadeur Record Store Day 2023

Froukje is dit jaar de Nederlandse ambassadeur van Record Store Day. Speciaal voor deze gelegenheid verschijnt er van haar hand een exclusieve 7 inch single die op deze dag gratis verkrijgbaar is voor de eerste RSD klanten.“Veel muziek verdient het om met liefde en aandacht gedraaid te worden, én om vastgehouden te worden. Daarom ben ik met trots ambassadeur van Record Store Day."

Gratis 7 inch single
De eerste klanten die op zaterdag 22 april een aankoop doen krijgen de 7 inch single van Froukje gratis mee naar huis. Met op kant A haar nieuwe single Als Ik God Was en op kant B de live versie van Een Teken. Dit bijzondere duet bracht ze met haar vader in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam op 15 oktober 2022.